محل تبلیغات شما
با نزدیک شدن به فصل تابستان و افزایش دما، هندوانه به یکی از میوه‌های محبوب میان افراد تبدیل می‌شود.

هندوانه ماده‌ای بسیار مغذی و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. 

هندوانه حاوی ویتامین‌های بسیاری مانند A، ‍C، B1 و B6  و مواد و املاح معدنی همچون پتاسیم، منیزیم است. علاوه بر تمام خواص و فواید هندوانه، این میوه کیفیت طراوت‌بخشی و طعم شیرینی دارد که حرارت زیاد بدن را کاهش می دهد.

در بیشتر موارد افراد هسته‌های هندوانه را جدا کرده و یا از دهان خارج می‌کنند و دور می‌اندازند. در حالی که اگر افراد بدانند چه منبعی از مواد مغذی را دور می‌اندازند دیگر هرگز این اشتباه را تکرار نمی‌کنند.

هسته هندوانه حاوی اسیدهای چرب، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی همچون B، فولات، پتاسیم، تیامین، روی، آهن، فسفر، مس و منیزیم است.

مهم‌ترین خواص هسته هندوانه از این قرار است:
کاهش خطر ابتلا به چاقی 
کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی
بهبود وضعیت پوست و مو
افزایش انرژی
پیشگری و مهار بیماری آسم
کاهش فشار خون و پیشگیری از فشار خون بالا
پیشگیری و مهار سرطان به ویژه سرطان پروستات
رفع مشکلات گوارشی و جلوگیری از یبوست
کاهش درد و کوفتگی عضلانی
کمک به دفع سنگ‌های کلیه
مهار بیماری دیابت
افزایش قدرت باروری در مردان
دارای خاصیت ضد پیری

منبع: Healthy Food Team

خوشمزه‌ترین و لاغرکننده‌ترین صبحانه دنیا

خوردنی‌هایی که چربی‌های شکم را آب می‌کنند

معجونی شفابخش برای همه دردها

هندوانه ,مواد ,معدنی ,افراد ,خون ,سرطان ,ابتلا به ,معدنی همچون ,هسته هندوانه ,دور می‌اندازند ,هندوانه را

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Larry's life انجمن حافظان قرآن کریم استان البرز هیئت حضرت فاطمة‌ الزهراء سیدة‌ النساء العالمین چونان که قله «قاف» خیال صعود را Joanne's style بچگی ergrisarheed مجموعه مطالب مهندسی مواد و متالورژی هـــــــــــفـــــــــــــتـــــــــــــــــ Florence's collection